90'lar Korosu

Servergazi Anadolu Lisesi öğrencileri, müzik dolu bir geceye imza attılar. Okulun düzenlediği etkinlik kapsamında, öğrencilerin oluşturduğu 90'lar şarkıları korosu sahne aldı. Renkli kostümleri ve enerjik performanslarıyla, seyircilere unutulmaz bir nostalji yaşattılar.

90'lar, müzik dünyasında özellikle Türkiye'de unutulmaz eserlerin yaratıldığı bir dönemdi. Servergazi Anadolu Lisesi öğrencileri, bu değerli mirası canlandırarak, 90'ların unutulmaz şarkılarını yeniden hayata geçirdiler. Popüler grupların ve sanatçıların hit şarkılarını seslendiren koronun performansı, seyircileri adeta geçmişe götürdü.

Öğrencilerin titiz bir çalışma sürecinden geçerek hazırlandıkları koroda, solo performanslar ve toplu şarkılar bir arada yer aldı. Dönemin sevilen şarkıları, özgün düzenlemelerle dinleyicilere sunuldu. Sahnedeki enerji ve coşku, izleyicilerin de katılımını sağlayarak etkinliği daha da renklendirdi.

Servergazi Anadolu Lisesi Müdürü Meltem ORAL, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, öğrencilerin sanatsal ve kültürel etkinliklere katılımını teşvik etmek amacıyla bu tür organizasyonları düzenlediklerini belirtti. Müdür, öğrencilerin müzikle olan bağlarını güçlendirerek sanatın önemini vurgulamayı ve öğrencilerin kendilerini ifade etmelerini sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

90'lar şarkıları korosu performansı, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Servergazi Anadolu Lisesi'nin öğrencileri, sanat ve müzik alanında gösterdikleri başarılarla adından sıkça söz ettiriyor. Okulumuz öğrencilerinin sanatsal ve kültürel açıdan gelişimini destekleyerek onları daha donanımlı bireyler olarak yetiştirmeye devam ediyor.

15-03-202415-03-202415-03-202415-03-2024

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 12:56 - Görüntülenme: 71