T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Servergazi Anadolu Lisesi

Servergazi Anadolu Lisesi Tarihçesi

Servergazi Anadolu Lisesi, modern eğitim anlayışını benimseyerek 2020 yılında kapılarını öğrencilere açmış bir eğitim kurumudur. Adını, Türk tarihinde önemli izler bırakmış olan Selçuklu komutanı Servergazi Bey'den alırken, onun cesaretini, liderliğini ve ileriyi görme yeteneğini öğrencilere miras olarak bırakmayı hedeflemektedir.

Okulun temel sloganı, "Geleceğin seyircisi değil tasarımcısıyız" olarak belirlenmiştir. Bu slogan, okulun öğrencilere sadece bilgi aktarmakla kalmayıp aynı zamanda onları aktif düşünce sahibi, sorunları çözebilen, yenilikçi ve yaratıcı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçladığını ifade eder. Bu vizyon, okulun öğrencilere sunduğu zengin eğitim programlarıyla ve öğretim kadrosunun öğrencilere rehberlik etme şekliyle vücut bulur.

Kuruluşundan bugüne, Servergazi Anadolu Lisesi akademik başarıyla birlikte , kültürel zenginliği, sanatsal yetenekleri ve toplumsal sorumluluğu da önemseyen bir okul olmuştur. Öğrencilere sunduğu zengin sosyal etkinlikler, kulüpler, atölyeler ve projeler aracılığıyla öğrencilerin kendi ilgi alanlarını keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanımaktadır.

Servergazi Anadolu Lisesi, kuruluşundan itibaren eğitimdeki en son yenilikleri takip ederek modern öğrenme teknikleri ve teknolojileriyle donatılmış bir öğrenme ortamı sunar. Eğitim programları, öğrencilerin bireysel yeteneklerini ve ilgi alanlarını desteklemek amacıyla esneklik gösterir.

Servergazi Anadolu Lisesi, kendisini sürekli geliştiren, öğrenci odaklı yaklaşımıyla geleceğin liderlerini ve tasarımcılarını yetiştirmeye devam edecektir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.08.2023 - Güncelleme: 17.08.2023 16:59 - Görüntülenme: 175
  Beğen | 0  kişi beğendi