DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Servergazi Anadolu Lisesi

Birlik Beraberlik ve İftar Şenliğimiz

Servergazi Anadolu Lisesi'nin bahçesi 29 Mayısta iftar şenliği ile aydınlanıyor. İftar sofralarının lezzet dolu kucaklaşmasıyla, okulun değerli velileri, öğrencileri, personeli ve misafirleri bir araya gelerek harika bir birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Bu özel buluşma, sadece bir iftar etkinliği değil, aynı zamanda okulumuzun ruhunu yansıtan anlamlı bir şölen.

Bugün, Denizli'nin tarihinde yeni bir başlangıç yapıyoruz. Servergazi Anadolu Lisesi olarak düzenlediğimiz bu kalabalık iftar şenliği, ilimizde bir ilk olmanın gururunu taşıyor. Denizli'de ilk kez bir okul tüm öğrenci, veli, öğretmen, personel, yakın çevre, eş, dost, akraba, çocuklar ve sıcak mahallelinın katılımıyla iftar şenliği düzenliyor. Bu sıcak atmosferde, her bir davetli kendini evinde hissetmesinden ve bu kutlu davete eşlik etmelerinden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Kalabalık sofralarda yer alan her bir kişi, sadece bir misafir değil, aynı zamanda bir ailenin parçası gibi hissettiriyor. İftar sofralarının bereketi, bu buluşmanın değerini kat kat artırıyor ve her bir davetliyi bir araya getiren en önemli unsurlardan biri haline geliyor.

Okulun idari kadrosundan öğretmenlerine, öğrencilerinden velilerine kadar, her bir birey bu etkinliğin gerçekleşmesi için büyük bir özveriyle çalıştı. Gecenin anlamını ve değerini en güzel şekilde yansıtan organizasyon, birlik ve beraberlik ruhunu her anında hissettiriyor. Bu anlamlı gecede, görev alan her bir bireyin özverisi ve emeği, iftar sofralarının ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. İftar sofraları, sadece yemek yemek değil, aynı zamanda bir araya gelmenin, paylaşmanın ve sevgiyle kucaklaşmanın en güzel simgesi olarak karşımıza çıkıyor. Gözlerdeki tebessümler, paylaşılan dualar ve birlikte geçirilen bu özel anlar, değerlerimizi bir kez daha hatırlattı.

Bu özel gecede emeği geçen, katkı sunan ve en önemlisi birlikte bu güzel anları paylaşan herkese içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Görev alan her bir bireyin fedakarlığı, etkinlikte emek veren herkesin özverisi ve bağışlarıyla destek olan tüm misafirlerimizin samimiyeti, bu gecenin unutulmaz kılınmasını sağladı.

Servergazi Anadolu Lisesi olarak iftar sofralarının da önemini vurgulayarak, bu birlikteliğin sadece bir başlangıç olduğunu düşünüyoruz. Benzer etkinlikleri sürekli hale getirme kararlılığıyla doluyuz. Gelecek yıllarda da bu güzel geleneği devam ettirerek, birlik ve beraberliğin her zaman ön planda olduğu anlamlı organizasyonlara imza atmayı hedefliyoruz.

İftar sofralarının bereketi ve paylaşımın gücü, toplumumuzu bir araya getiren en önemli unsurlardan biridir ve bu değerleri yaşattığımız için mutluyuz. Bugün burada yaşananlar, yalnızca bir iftar etkinliği değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğin de en güzel örneklerindendir. Servergazi Anadolu Lisesi olarak, bu değerli birlikteliği her zaman yaşatma kararlılığımızı yineliyor, daha nice güzel anların yaşanmasını temenni ediyoruz.

02-04-202402-04-202402-04-202402-04-202402-04-202402-04-202402-04-202402-04-202402-04-202402-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 13:21 - Görüntülenme: 78