May

“Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 Okul Eğitimi Akreditasyonu 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719 konsorsiyum üyesi olarak katıldığımız proje kapsamında Educanet okulunda dijital eğitimler alan öğrencilerimiz ve A. Buket Serdaroğlu öğretmenimiz, okul müdürümüz Sinan Demircan ile proje değerlendirmesini yaptılar. Çok verimli bir çalışma olduğunu ifade ettiler. Öğrencilerimiz eğitim sürecinde öğrendikleri bilgilerini arkadaşlarına da aktararak okulda faydalı çalışmalar yapacaklardır.

May

“Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 Okul Eğitimi Akreditasyonu 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719 konsorsiyum üyesi olarak katıldığımız proje kapsamında Educanet okulunda dijital eğitimler alan öğrencilerimiz 5 günlük eğitimlerini tamamlayarak sertifika almayı hak ettiler. Projede yer alan öğretmenimiz A. Buket Serdaroğlu’nu ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, aldıkları eğitimlerin yollarına ışık tutmasını temenni ediyoruz.